Opiniilei clientilor

Recenzii

Parerile clientilor nostri

Emil Georgescu

Am facut o rezervare pentru 8 persoane iar cand am ajuns totul era pregatit corespunzator. Echipa a fost pe cinste, sociabila si cu servicii promte. Mancarea se ridica la cele mai inalte standarde, daca vrei sa gusti sau sa iti aduci aminte de mancarea autentica Greceasca, Taverna Adonis este locul potrivit. Cu siguranta vom reveni.

Amelia Campeanu

Servicii excelente si o mancare extraordinara dar mai mult decat mancarea consider ca atmosfera este aceea care transforma totul intr-o lume Greceasca. Am vizitat Grecia de multe ori si pot spune cu certitudine ca nicaieri in Romania nu m-am simtit atat de bine precum aici.

author

Am auzit ca in acest loc totul este 100% Grecesc si am decis ca impreuna cu prietenii mei sa incercam acest local. Am ramas placut surprinsi, observ ca bucatarii sunt Greci iar mancarea de la modul de preparare pana la ingrediente sunt de asemenea autentice Grecesti. Va felicit!

aura manea

Deoarece mancarurile grecesti se afla printre preferatele noastre, am hotarat sa vizitam taverna Adonis. Daca pana cum nici un restaurant/taverna cu specific grecesc din Bucuresti nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor, taverna Adonis ne-a oferit mancare autentica. Gustul este cel pe care ni-l aminteam si pe care il cautam. Servirea a fost ireprosabila. Un plus il reprezinta faptul ca aduc ingredientele din Grecia. Totul ar fi perfect daca s-ar aduce la racoritoare si Portokalada de la Epsa (??a p??t??a??da). Recomand cu drag taverna Adonis!

Ionut Frz

bun.

Lasa un comentariu!